OM MEG – LISE JA

Så lenge jeg kan huske, har jeg vært kreativt. Fra jeg var liten har jeg signert bildene mine med Lise Ja, da mitt pikenavn er Lise Jacqueline Jacobsen. Til tross for at jeg er godt gift med annet etternavn, har jeg holdt på signaturen jeg har brukt i alle år. Mitt navn er Lise J. Paulsen og jeg er billedkunstner fra Fredrikstad.

I en travel hverdag med jobb som helsesykepleier, mann og barn, strakk ikke tiden til til det å være kreativ og male bilde på samme måte som tidligere. Det var ikke før jeg pensjonerte meg for åtte år siden at jeg ble inspirert og fikk tid til å male igjen. Jeg tok en rekke kurs inne akrylmaling for å lære meg nye teknikker og friske opp i rusten kunnskap. Men dette var ikke nok, jeg ville lære mer og utvikle meg som kunstner. Dette var ikke noe jeg bare gjorde på hobbybasis lengre, da tilbakemeldinger og interessen for bildene mine økte. Jeg bestemte meg derfor å utdanne meg til å bli billedkunstner på Nydalen kunstskole. Dette bidro til å utvikle meg som kunstner og utvide horisontene, prøve nye teknikker og materialer.

Jeg har hatt flere utstillinger underveis i studiene, men etter fullførte studier fikk jeg fast plass som utstiller på Galleri 1845 i Gamlebyen, Fredrikstad. Galleriet huser totalt 10 kunstnere og gjesteplass på vegger og hyller til midlertidige utstillinger. I tillegg har jeg kunstutstillinger i andre gallerier så ofte som jeg kan.

Kontakt meg om du ønsker å vite mer om bildene og ønsker å avtale vising av noen av mine bilder.