LYSERE TIDER – NY INSPIRASJON

Det har vært stille fra meg her en lang stund og det har gått litt tid siden jeg sist publiserte nye bilder på instagram-profilen eller Facebook siden min. Vinteren har vært lang og jeg har lenge kjent på en følelse av å være uinspirert. Det jeg har malt har liksom ikke blitt helt sånn jeg ønsket og jeg har ikke hatt lyst til å stille ut noen av mine nye malerier eller vise de her på nettsiden min. MEN jeg er fortsatt aktiv som kunstner og jeg stiller fast ut på Galleri 1845 i Gamlebyen i Fredrikstad.

I takt med lysere tider, har jeg fått mer energi, lysten til å male og jeg har følt meg mer inspirert. Jeg har også fått solgt mer bilder i galleriet. Noe som ikke er bare bare i disse økonomiske tider. Vi merker at folk flest velger å bruke pengene sine på andre ting en kunst akkurat nå.

Jeg ønsker å vise dere hva jeg har jobbet med den siste tiden.